Niedawno znalazłam program KRAWIEC na Państwa stronie. Nie jestem biegła w kwestiach oprogramowań, instalacji i obsługi. Bardzo podoba mi się filmowy instruktaż podpowiadający jak rozpocząć pracę z programem. Program faktycznie jest szyty na miarę STOWARZYSZEŃ i FUNDACJI. Jest bardzo intuicyjny w obsłudze.

Przydałoby się jeszcze kilka filtrów, np. zestawienia obrotów i sald wg kontrahentów albo wg dat faktur albo dat zapłat i kilka innych. Gdyby jeszcze dołożyć do tego instrukcję księgowań poszczególnych operacji na kontach, byłby perfekcyjny dla "nie księgowych" i bardzo pomocny w przypadku trudniejszych zagadnień. (tą funkcję realizują gotowe szablony księgowań - przyp. Fundacja Baltica)

Mimo wszystko będę polecać zakup programu. Jest łatwy w obsłudze i cena programu jest bardzo dostępna.

Anita, Biuro Rachunkowe (...)