Prowadzę księgowość organizacji pozarządowych od 1997 roku. Do 2014 r. pracowałam w organizacjach na podstawie umów zlecenia i o pracę, na stanowisku gł. księgowej, na różnych programach księgowych, bardziej i mniej rozbudowanych. Od 2014 r. prowadzę biuro rachunkowe, w ramach mojej działalności prowadzę księgowość fundacji i stowarzyszeń w programie KRAWIEC.

Na podstawie wieloletniego doświadczenia uważam, że jest to jeden z najlepszych programów do prowadzenia księgowości w organizacjach pozarządowych i to za przystępną cenę.

Posiada wiele funkcji bardzo pomocnych w prowadzeniu księgowości fundacji, stowarzyszeń , klubów sportowych. W programie jest gotowy plan kont, bilans, rachunek wyników i rewelacja- polityka rachunkowości i szablony księgowań. Po dodatkowym ustawieniu planu kont i szablonów księgowań pod kątem danej organizacji , praca przebiega bardzo szybko i sprawnie.

Alicja, właściciel Biura Rachunkowego